تاریخچه
فعالیتها
بنیاد خیریه پورکاشانی از زمان تاسیس فعالیتهای عامالمنفعه خود را با تمرکز بر منطقه فرخآباد و زیبادشت و در امور بهداشتی و درمانی، آموزشی آغاز نمود. در دهه ۶۰ شمسی ساختمان محل سکونت بنیانگذار موسسه به همراه باغی به مساحت ۱ هکتار جهت احداث مرکز فنی حرفهای زیبادشت به سازمان فنی حرفهای کشور واگذار شد. واگذاری ۴۰۰۰ مترمربع جهت احداث مرکز مخابرات روستا، واگذاری حدود ۱.۵ هکتار جهت آرامستان روستا، کمک به احداث راه و روشنایی و همچنین ساخت ۲ مدرسه دخترانه در مقطع دبستان و دبیرستان از جمله فعالیتهای بنیاد در این زمان بود.
اهدای زمین و مشارکت در دبستان و دبیرستان پسرانه، و همچنین ساخت اولین و تنها درمانگاه مجهز روستا در دهه ۷۰ شمسی صورت پذیرفت و در دهه ۸۰ با واگذاری زمین و مشارکت در ساخت تنها سالن ورزشی روستا و اختصاص ۲۰هزار متر جهت ساخت ورزشگاه مجهز ادامه یافت.
در ابتدای دهه ۹۰ بنیاد با توجه به فعالیتهای فرهنگی و آموزشی مرکزی به نام فرهنگسرای فردوسی را تاسیس کرد که اولین آموزشگاه آزاد در این منطقه در زمان خود بود و از دو اتاق استیجاری در سال ۱۳۹۱ هم اکنون دارای یک مجموعه مستقل است که برنامههای فرهنگی و آموزشی از قبیل آموزش زبان، مهارتهای فنیحرفهای، و مهارتهای هنری را سالانه به بیش از ۲۰۰۰ نفر هنرجو با شهریه کم و قابل استفاده برای همه اقشار ارائه مینماید. کمک به توسعه ورزش در روستا و حمایت از تیمهای ورزشی و برگزاری مسابقات و جشنوارههای مختلف از جمله فعالیتهای موسسه در سالهای اخیر بوده است.
در اواسط دهه ۹۰ بنیاد در بزرگترین پروژه خود ساخت یک کلینیک درمانی چندتخصصی را آغاز نمود که در سال ۱۳۹۷ با زیربنای ۳۰۰۰ مترمربع در جوار بیمارستان امام حسین (ع) محمدشهر کلنگزنی شد و در سال ۱۴۰۱ تکمیل و در سال ۱۴۰۲ به بهرهبرداری رسید.
بنیاد همچنین بخشی از فعالیتهای عامالمنفعه خود را به امور مددکاری اختصاص داده است که شامل کمکهای درمانی، معیشتی، تحصیلی، ازدواج و مسکن از طریق شناسایی خانوارهای مستحق و تلاش برای کاهش آلام ایشان میگردد. همچنین صندوقی به ارزش ۱ میلیارد تومان جهت اعطای وام به مددجویان و نیازمندان منطقه و مناطق اطراف با مشارکت صندوق قرض الحسنه موسیبنجعفر و بانک رسالت توسط بنیاد تاسیس شده است.
بنیاد خیریه پورکاشانی (تاسیس ۱۳۵۶)
استفاده ازمحتوای سایت تنها با ذکر نام منبع و درج لینک مجاز است.