بنیانگذار
فرخ آباد و زیبادشت
رکود و تحولات عمیق سیاسی اوایل دهه ۴۰ شمسی کشور موجب شد برادران کاشانی به طور جداگانه به امور کشاورزی و املاک روی بیاورند و لذا حاج محمدآقا عمده فعالیتهای ۱۵ سال آخر عمر خود را در منطقه فرخ آباد و زیبادشت (در حال حاضر از توابع شهرستان فردیس استان البرز) متمرکز کرد. ایشان علاقه زیادی به آبادانی داشت و فعالیتهای گسترده ای در این راستا انجام داد که یک شهرک ویلایی بسیار زیبا به نام شهرک زیبادشت شامل سه بخش (زیبادشت شمالی، زیبادشت مرکزی و کوی جامی) از ایشان به یادگار مانده است.
از خود ایشان نقل است که در زمان حیات خود چند میلیون درخت میوه و درختان کاج و چنار در شهرک زیبادشت و باغات شخصی خود تولید و غرس کرده است.
مرحوم حاج محمدآقا فردی بسیار دقیق و با ذکاوت بود و علی رغم اینکه تحصیلات دانشگاهی نداشت با تدبیر، مردم داری و هوش سرشار خود توانست گامهای بزرگی در مسیر آبادانی منطقه و توسعه اقتصادی و فرهنگی روستای فرخ آباد و زیبادشت بردارد.
بنیاد خیریه
مرحوم پورکاشانی به دلیل تجربه و علاقه وافر خود به کار تشکیلاتی و ماندگار، در سالهای آخر عمر خود وصیت نمود تا از بخشی از اموال باقی مانده از ایشان بنیادی به نام بنیاد پورکاشانی تاسیس و عواید نگهداری این اموال صرف امور خیریه شود. پس از فوت مرحوم حاج محمد در اسفند ماه ۱۳۵۳، فرزندان و ورثه ایشان بر اساس این وصیت اقدام به تاسیس بنیاد خیریه پورکاشانی نمودند که در مرداد سال ۱۳۵۶ به ثبت رسمی رسید. مرحوم حاج محمد پورکاشانی در آرامستان وادی السلام در شهر قم به خاک سپرده شده است.
بنیاد خیریه پورکاشانی (تاسیس ۱۳۵۶)
استفاده ازمحتوای سایت تنها با ذکر نام منبع و درج لینک مجاز است.